Bandera blava a Castelldefels

Bandera blava a la platja de Castelldefels

Aquest distintiu s'ha concedit al tram comprès entre el carrer 9 i el carrer 22, conegut com platja de la Pineda.

{mosimage}La Fundación Europea de Educación Ambiental ( FEE) i la Asociación de Educación Ambiental y del Consumidor (ADEAC) han distingit per segon any consecutiu a Castelldefels amb la bandera blava per la qualitat ambiental de la platja i la neteja de les seves instal·lacions. Concretament, s’ha concedit aquest distintiu, que demanen els ajuntaments, al tram del litoral de la ciutat que està comprès entre els carrers 9 bis i 23, conegut com platja de la Pineda.

El sector distingit amb la Bandera Blava compren el tram urbanitzat del passeig Marítim. En aquest sentit, el guardó suposa un estímul per dur a terme la segona fase del projecte d’urbanització del passeig Marítim de vianants en el tram situat entre el carrer 9 bis i l’avinguda República Argentina. Les obres, que ha d’executar el Ministeri de Medi Ambient, començaran enguany, segons el calendari previst.

Els criteris que se segueixen per concedir aquest distintiu avaluen la gestió ambiental de les platges, la informació actualitzada de les aigües de bany, la seguretat i les instal·lacions. La platja de Castelldefels compta amb quatre punts de mostreig de la qualitat de l’aigua. Aquesta informació és actualitzada cada setmana segons la informació proporcionada per l’Agència Catalana de l’Aigua(ACA).