Constitució del nou Consistori

Constitució del nou Consistori

El candidat socialista Antonio Padilla va rebre el suport dels regidors del seu partit, juntament amb els de CiU i ICV-EUIA, amb els que formarà equip de govern.

{mosimage}El passat dissabte 16 de juny va tenir lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Castelldefels l’acte de presa de possessió del nou consistori municipal sortit arran de les eleccions municipals del passat 27 de maig. Durant l’acte, Antonio Padilla, l’alcalde durant els darrers cinc anys de Castelldefels, va tornar a ser reinvestit alcalde de la ciutat gràcies als vots dels regidors del seu partit (PSC), juntament amb els vots dels grups municipals de CiU i ICV-EUIA, que formaran equip de govern arran dels acords assolits per les tres formacions en les últimes setmanes. En total, Padilla va comptar amb 16 vots favorables a la seva investidura com a alcalde. Els partits de l’oposició van decidir no presentar candidat a l’elecció d’alcalde i van votar en blanc, excepte ERC que va decidir presentar i donar el seu suport a la seva regidora Àngels Cotè.

En el seu discurs d’investidura, Padilla va avançar que es repetirà en el proxim mandat 2007-2001 l’equip de govern format per PSC, CiU i ICV-EUIA vist que “l’experiència de l’anterior govern a tres bandes ha estat positiva i enriquidora”. De cara al nou mandat, Padilla va refermar el seu compromís de seguir aprofundint en millorar la participació ciutadana en les decisions de l’Ajuntament i va remarcar la necessitat de seguir aprofundint en polítiques que reforcen la cohesió territorial i social, la millora de la qualitat de vida i el foment de la convivència a Castelldefels.