La nova etapa de progrés

La Nova Etapa de Progrés

{mosimage}Una vegada passades les eleccions municipals,  des de CiU:

Volem agrair,  en primer lloc,  a les persones que ens han fet confiança;  en segon lloc,  a les persones que han integrat la llista de la nostra coalició el seu esforç i la seva dedicació i,  en tercer lloc,  a tots els militants,  simpatitzants i companys d’executiva pel seu treball,  col·laboració i generositat en la tasca que el nostre projecte arribés tan amunt com fos possible.

Els resultats són els que són i les tendències expressades a les darreres eleccions municipals del 27 de maig mostren que la ciutadania ha optat per la pluralitat. Aquesta pluralitat ha obligat a la nostra organització política a trobar vies d’acord  per tal d’impulsar aquelles accions que les ciutadanes i els ciutadans ens demanen.

En aquest acord que hem arribat amb el PSC,  volem sumar tots els esforços possibles en benefici de les persones de Castelldefels,  alhora que aprofundir en les propostes de progrés a la nostra ciutat com a eina per millorar les seves condicions de vida. Una vegada més,  assumim la responsabilitat del govern de Castelldefels amb il·lusió,  compromís i amb la seguretat de dedicar tot el nostre esforç i treball a la ciutat que compartin.

Entrem en una nova etapa però garantim la continuïtat d’un projecte i d’un disseny de ciutat amb més qualitat de vida i qualitat de serveis. Afrontem els reptes de futur amb optimisme,  Castelldefels està preparada per fer-ho,  perquè creiem que una visió optimista de la vida aporta beneficis en tots els àmbits. Cal consolidar la nostra ciutat com a generadora d’uns determinats valors:  una Castelldefels oberta,  solidària i justa.  És per això que Castelldefels ha de continuar posant l’accent de la seva transformació en la seva gent.

La nova etapa de progrés que ara iniciem és hereva i avança amb la voluntat de sumar diferents sensibilitats de les forces de Castelldefels.  Des d’una actitud de diàleg i acord,  CiU a Castelldefels  manté l’esperit de treballar plegats amb aquelles persones i formacions que comparteixen l’anhel d’un Castelldefels en progrés.