PSC i CiU signen un pacte

PSC i CiU signen un pacte per governar

Els 9 regidors del PSC i els 4 edils de CiU formen una majoria suficient per governar Castelldefels en els propers quatre anys.

{mosimage}El pacte de Govern ha estat firmat per Antonio Padilla i Anna Pérez, caps de llista de PSC i CiU, respectivament, a les eleccions del passat 27 de maig. Ambdues formacions es reconeixen com a “obertes al diàleg en aquells temes de ciutat que  comporten un benefici per les persones que viuen i treballen a Castelldefels".

L’acord, segons els seus signants, permet tenir un govern municipal estable, coordinat i plural. Tot i que ambdues formacions configuren una majoria suficient, Padilla manté obertes les converses amb ICV-EUiA per arribar a un acord que permeti mantenir el govern tripartit que ha estat al front de l’Ajuntament en els darrers tres anys.

Així mateix, amb aquest pacte de Govern, PSC i CiU es mostren a favor de sumar tots els esforços possibles en benefici de les persones de Castelldefels, alhora que fa possible aprofundir en les propostes de progrés per a la ciutat “com a eina per millorar-ne les seves condicions de vida”. L’objectiu, segons queda reflectit en el document
de l’acord, és “potenciar encara més la il·lusió en el nostre futur col·lectiu, dinamitzant l’economia per afavorir la majoria dels ciutadans i ciutadanes, i aconseguir la millora de tots i cadascun dels índexs de qualitat de vida de Castelldefels”.

Per últim, el pacte entre PSC i CiU fa palesa la voluntat de prendre les decisions de manera col·legiada, mitjançant el diàleg i el consens.