PSC i ICV-EUiA renoven el pacte de govern

PSC i ICV-EUiA renoven el pacte de govern

L'Ajuntament de Castelldefels tornarà a tenir un govern tripartit. El PSC i ICV-EUiA han renovat el pacte de govern que mantenien en el darrer mandat.

{mosimage}Els ecosocialistes conservaran les carteres que tenien en l’anterior equip de govern i n’afegiran la de Medi Ambient, que fins ara es trobava dins de l’àrea de Via Pública.

L’acord entre ambdues forces polítiques ha estat signat per  l’alcalde en funcions i candidat socialista a la reelecció, Antonio Padilla, i el cap de llista d’ICV-EUiA, Joan Lluís Amigó. El pacte va ser rubricat després que les assemblees  d’iCV i EUiA ratifiquessin la proposta d’acord a la qual havien arribat els seus equips negociadors amb el PSC. Aquest pacte contempla que els ecosocialistes  tindran les responsabilitats de govern a les àrees d’Educació, Pau i Solidaritat, Cultura, Joventut i Medi Ambient.

D’aquesta manera, el govern municipal de Castelldefels estarà format per les tres forces polítiques que integraven l’equip  que va acabar l’anterior mandat: PSC, CiU i ICV-EUiA. Dies abans que es formalitzés el pacte amb els ecosocialistes, el PSC ja havia arribat a un acord de govern amb CiU.