San Remo i El Raconet tanquen

Tanquem. Moltes gràcies i fins aviat

Fa unes setmanes, les portes del Bar San Remo i les del Restaurant El Raconet de l’Anna s’han tancat definitivament, després de 21 anys de servei ininterromput. Durant tots aquests anys, hem gaudit molt de la presència dels nostres clients, molts dels quals avui són veritables amics, i és així perquè hem après i compartit moltes coses junts. Estem del tot segures que sempre ens faran un raconet al cor. Nosaltres també. En aquesta llarga singladura gastronòmica ens han visitat també il.lustres comensals de diferents àmbits socials, hem format a una bona pila de gent que avui dia es guanyen la vida com a cambrers o cuiners i, fins i tot, hem rebut alguns reconeixements per la nostra tasca, un dels més significatius pel seu arrelament al poble és, sens dubte, “La Cuchara de Plata” que atorga el diari La Voz de Castelldefels.

Bé, i fins aquí aquest petit gran comiat. Però no ens diguem “Adéu” sinó “Fins aviat”. Moltes gràcies a tots i a totes pel suport que ens heu donat.

“Tere” Fernández
Anna M. Pérez