Canvis, reptes, millores

Canvis, reptes, millores

{mosimage}Qualsevol canvi en la vida és font d’una certa incertitud, neguit i fins i tot temor. Però per  altra banda hi ha el valor de la il.lusió, de l’horitzó en construcció, del possible assoliment de fites que ens semblen justes i bones per a la majoria de ciutadans i ciutadanes. Per a  ICV-EUiA , aquest nou mandat és un moment de moltes novetats perquè els tres regidors que formem el grup municipal som nous en el govern,  tot i que acumulem experiències diverses dins l’administració pública.

Comptem també amb una trajectòria de la nostra coalició, una història de les nostres organitzacions que ens  fonamenta i ens dóna més coratge per assolir responsabilitats. Ens empeny la voluntad de col·laborar  a fer de Castelldefels una ciutat més habitable, més sostenible, més amable. Amb aquesta idea al cor i al cap, hem treballat per un programa de govern que reculli un elevat tant per cent de les nostres propostes durant la campanya, que sorgien de l’experiència acumulada amb els anys de presència en el govern de la ciutat i de les reflexions que vam anar escoltant i compartint amb companys, amics i votants.

Treballarem de valent perquè Castelldefels sigui una ciutat  educadora, que valori la seva història i la diversistat de manifestacions culturals que hi conviuen. Treballarem perquè disposi dels equipaments culturals, socials i sanitaris que li corresponen i  perquè esdevingui avanguarda de la lluita contra el canvi climàtic. Treballarem per a un oci jove, sa i creatiu i per atendre les necessitats socials bàsiques, especialment l’accés a l’habitatge, sense perdre la nostra solidaritat cap a altres pobles.

Transformar la realitat de les desigualtats és la nostra vocació política. El repte és aportar el millor de nosaltres mateixos i de tots els qui ens ajudin per poder dir en quatre anys: hem millorat i seguirem fent-ho.

Lourdes Carreras Gallardo
ICV-EUiA