L’Ànec Blau col.labora amb Creu Roja

L’Ànec Blau Centre Comercial col.labora amb Creu Roja

{mosimage}Una vegada més, l’Ànec Blau renova la seva col.laboració amb Creu Roja i demostra el seu interès per donar suport als més vulnerables, tal com queda palès al conveni de col.laboració signat el passat 20 de juny pel Sr. Nacho Bonet Heras, Director de L’Ànec Blau Centre Comercial i pel Sr. Daniel Fuentes i Jané, President de l’Oficina Local de Creu Roja Castelldefels-Gavà-Begues.

L’Ànec Blau patrocina el vestuari dels Serveis de Prevenció i Socors a les Platges de Castelldefels i Gavà durant la temporada d’estiu 2007 i participa en el patrocini de la cerimònia de cloenda de platges, celebrada el mes de setembre.

Paral·lelament, al llarg de l’any 2007, Creu Roja Castelldefels-Gavà-Begues podrà fer difusió de la seva tasca humanitària des d’un espai cedit al mateix centre comercial.

{mosimage}