Nou govern municipal, vells problemes

Nou govern municipal, vells problemes

{mosimage}Sí, nou govern municipal que arrossega vells problemes. La incapacitat per buscar alternatives municipals més valentes que aportin il·lusió i renovació han quedat aparcades per la comoditat d’uns socis que no provoquen debat de programes, socis per manar, que no per governar, Castelldefels. I ja en tenim els resultats. Els problemes de sempre, endèmics problemes de credibilitat que esquitxen de rebot a tota la classe política municipal. Així no es recupera la confiança amb la gestió municipal, així es paralitza l’avenç. Socis de conveniència, necessitats de poder i cadires que han perdut a la Generalitat i a la Diputació seran escolanets que ajudaran a oficiar la manca de transparència, tot i negociar abans de ser nomenats, àvids de fer-se notar i justificar actituds.

Vells problemes pendents com la destrucció del parc urbà de Can Vinader, la destrucció sistemàtica, per deixadesa , del poc patrimoni arquitectònic que ens resta, obres inacabades que impedeixen escolaritzar, al setembre, en la nova llar d’infants municipal l’alumnat de zero a tres anys, obres barroeres, que no han respectat ni traslladat la fauna autòctona de la riera de la Rambla Marisol, senzillament se l’han carregat a la brava. Els seus arguments són simples: Per quatre polles voladores i uns quants ànecs?, per quatre pins? Per sorolls d’avions?, per quatre pedres velles de la ciutat?, per uns quants nanos que començaran més tard? Sí, vells problemes i velles postures polítiques. A nosaltres, l’única oposició d’esquerres d’aquest govern municipal sí que ens preocupa i ens ocupa. Continuarem lluitant, malgrat ells manipulin els mitjans i intentin desesperadament inventar-se i fer córrer mitges veritats que es converteixen en falsedats comprovables. Agafeu els seus programes municpals i els nostres, mireu-vos els darrers números de la revista de l’equip de govern “El Castell” i valoreu. Allà on van dir, ara diuen…ara fan…