El nou IES Josep Lluís Sert

El nou IES Josep Lluís Sert

{mosimage}Aquest curs l’IES Josep Lluís Sert començarà amb unes instal·lacions noves. Les obres, que van començar l’agost del 2005, van ser acabades al juny passat. Dos anys d’obres però que, afortunadament, han suposat  una renovació i ampliació de l’edifici molt importants.

Comptem amb 4 aules noves i amb un gimnàs de 400 m2, que és una meravella pel que fa a la seva estructura i a la seva funcionalitat; així com els vestidors corresponents; i un magnífic menjador de més de 200 m2 per a aquells alumnes que utilitzin el servei de menjador. A més a més, s’han reformat totes les aules i totes disposen d’un sistema que absorbeix el so, per la qual cosa les activitats dins de l’aula resulten molt més confortables.

Només ens resta felicitar tota la comunitat educativa del Sert que, durant aquest temps, ha patit les conseqüències de les obres. A partir d’ara, les condicions per desenvolupar la tasca escolar  són molt més bones tant per als alumnes, com per al professorat.