Èxit en la primera edició del New Mood Jazz Festival

Èxit en la primera edició del New Mood Jazz Festival

La vibrant actuació del músic, compositor i productor de jazz Marcus Miller va tancar el passat 24 de juliol el programa de concerts d'aquest festival organitzat per la discogràfica New Mood Jazz i l'Ajuntament.

{mosimage}{mosimage} 

Els jardins del Castell han acollit des del passat 21 de juliol fins el 24, amb un considerable èxit de públic, la primera edició del festival de jazz de Castelldefels, el New Mood Jazz Festival. Durant aquests quatre dies s’han succeït les actuacions d’artistes consolidats nacionals i internacionals com Carles Benavent, Luis Salinas o Marcus Miller qui, el dimarts 24, va presentar davant de més 1.000 persones el seu darrer disc “Free”.

{mosimage}{mosimage} 

El cartell artístic d’aquesta edició del Festival s’ha completat amb les actuacions d’intèrprets com Litus, Horacio Fumero, Anna Luna i Vicenç Solsona. L’organització del Festival ha anunciat que ja s’està treballant en la segona edició d’aquest esdeveniment, de cara a l’any vinent.

{mosimage}{mosimage}