Gossos en Adopció a Castelldefels

Abans de comprar… Pensa en adoptar

{mosimage}L'Àrea de Sanitat i Consum de l'Ajuntament de Castellldefels pretén facilitar l'accés del ciutadà als animals en adopció recollits en els carrers de Castelldefels i que han estat abandonats, de manera que qui estiguin interessats puguin adoptar l'animal que desitgin, en el marc d'una relació responsable.

Si desitja adoptar algun animal, pot posar-se en contacte amb el centre de recollida d'animals abandonats contractat per l'Ajuntament de Castelldefels, residència canina Tot Gos 2000, trucant al telèfon 93 756 11 14, horari de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 18 hores.

Els requisits a complir son els següents: ser major d’edat, presentar DNI o passaport, fer-se càrrec de part de les despeses d’implantació de microxip, esterilització i vacunació, ja que l’altre part està finançada per l’Ajuntament de Castelldefels i signar el document d’adopció.

Feu click per veure els gossos recollits en el municipi i que pot adoptar.