Concert de Mayuko Hattori

Concert de Mayuko Hattori, piano

19 d’octubre'07 – divendres
Concert de piano de Mayuko Hattori al Centre Frederic Mompou, 21.30 h.

Entrada: 5 € (anticipada), 7 € (taquilla)

Mayuko Hattori va néixer a Tòquio. Es va llicenciar a la Facultat de Música de la Universitat de Belles Arts i Música de Tòquio. Va obtenir la titulació de concertista en graduar-se  com a número 1 de la seva promoció en la prestigiosa “Ecole Normale de Musique de Paris”, en l’especialitat de música de cambra.

Fou Medalla d’Or en la categoria “C“, en la cinquena edició de “Pitina Young Pianist Competition”, Primer premi en la primera edició del Concurs Internacional de Piano Roussel i Tercer premi en la cinquena edició del Concurs Internacional de Piano “Roma” 1994.

Ha fet diversos tipus de recitals dins i fora del Japó. Ha actuat amb l’Orquestra Filharmònica del Japó i l’Orquestra de Haskovo. També cal destacar les seves actuacions en l’FM-NHK i la tasca que duu a terme com a acompanyant de cant en concerts i enregistraments.

Mayuko Hattori és, també, professora de la Universitat de Senzoku-Gakuen. Actualment resideix a Espanya, gràcies a una beca d’estudis concedida pel Ministeri de Cultura del Japó, i estudia amb Carlota Garriga el Master en Música Espanyola de l’Acadèmia Marshall.