La Nit del Comerç 2007

La Nit del Comerç 2007

El comerç de Castelldefels celebra la seva nit. Els comerciants de la nostra ciutat celebren per 8 Vegada, aquest acte de confraternització, organitzat per totes les associacions de la ciutat amb la “Federació de Comerç de Castelldefels”, entitat que agrupa a més de 300 establiments.

La festa se celebrarà el pròxim dissabte 22 de setembre a l’Hotel Playafels, i hi assistiran autoritats del nostre Ajuntament, així com de la Generalitat, Diputació i de la Patronal de Comerç. Després del còctel de benvinguda i el sopar en el qual hi haurà diferents entreteniments, hi haurà també un important sorteig de regals i un ball amb orquestra.

A la passada edició de la Nit del Comerç, van assistir-hi més de 310 comensals. En el mateix acte es lliuraran els premis als comerços més antics de la ciutat.

Aquest any el patrocini serà a càrrec de SAC, CAM, Llongueras i Over Touring, amb la col·laboració de La Voz de Castelldefels.

Com ja és habitual, la Federació regala un tiquet d’assistència a cada un dels socis i els seus acompanyants. Les persones que desitgin assistir-hi, poden sol·licitar els tiquets a un preu de 45€ en els locals de la Federació, Avda. Constitució, 175 i al telf.: 93 664 02 71.

Si ets associat, sol·licita ja el teu tiquet d’assistència.