Som un cul de sac?

Som un cul de sac?

{mosimage}Segurament, els nostres barris són un dels pocs culs de sac a vint i escaig quilòmetres de Barcelona, fins i tot comparats amb la resta d’aquesta ciutat de Castelldefels, tan i tan gran, que fan créixer a qualsevol preu, amb l’arrogància per bandera i el menysteniment a la discrepància com a arma, per això controlen els mitjans, tots, públics i privats de propaganda. I per què enceto aquestes ratlles amb aquesta pregunta?, doncs perquè com a ciutadana i veïna del barri de Bellamar, i em consta que també pateixen la gent del Poal, vivim situacions surrealistes que a voltes percebem com a “normals”, i no ho són gens. Veiem com durant pràcticament durant un mes i mig s’ha agreujat allò que ja patim esporàdicament durant l’any, però que en aquest període s’ha convertit en estable: cables pengim-penjam de Telefònica que han quedat suspesos per un sol cargolet… trucades i més trucades a Telefònica fins que ens hem quedat sense línia. Ens ha tornat la línia, però els cables continuen pengim-penjam, vés, fan obres i els camions en passar se’ls enduen conjuntament amb els de la llum. I la televisió?, doncs durant un mes i mig no podíem sintonitzar ni TV3 ni televisions estatals, ni públiques ni privades amb un mínim de qualitat…el repetidor de Sant Pere de Ribes avariat i vinga trucades al 012.

Finalment, em tornen la trucada des de la Generalitat i al cap de tres dies sembla que està solucionat. En ple segle vint-i-u, quan es venten de canals digitals de wifi i altres avenços aquí en el cul de sac tenim problemes que no tenen ni a alta muntanya. I no ens oblidem dels avions turcs i de l’est que ens passen per damunt per aterrar o enlairar-se del Prat, i que estan prohibits a tota la resta d’aeroports; els identificareu, són els més sorollosos quan ens sobrevolen, però per un grapat de ciutadans i ciutadanes ficats en el cul de sac de la seva ciutat i de la seva comarca…no cal amoïnar-se, potser fins i tot no voten PSOE ni CiU ni ICV…