Unes paraules de felicitació

Unes paraules de felicitació

{mosimage}Arriba la tardor, un temps en el qual la llum perd la intensitat de l’estiu però que, alhora, dóna als nostres boscos i aigües marines un encant molt especial. Ve molt de gust passejar en aquesta època de l’any per la nostra privilegiada platja a l’hora de la posta de Sol o fer una petita caminada pel massís del Garraf de bon matí i gaudir de l’entorn natural tan preuat que tenim a la nostra població. Gràcies a les pluges del mes d’agost arreu de Catalunya, els boletaires estan trobant uns bolets d’allò més saborosos que, en conseqüència, contribueixen a enriquir una mica més l’apreciada gastronomia tardorenca de Castelldefels.

Centrant-me ara una mica més en l’àmbit de la Regidoria de Protecció Civil, voldria felicitar molt sincerament a totes les persones que, durant la temporada d’estiu, han treballat de valent i amb molt de sacrifici –voluntaris o no– a les nostres platges o l’entorn de muntanya perquè la gent que ens ha visitat i estiuejat hagi passat unes bones vacances. Em consta que s’ha fet una molt bona feina i que no ha estat fàcil a estones però que, al final, s’han assolit els objectius. Ara cal seguir en aquesta bona línia d’actuació i treballar de debò pensant que les coses són sempre susceptibles de millora. La Regidoria de Protecció Civil que tot just ha començat a funcionar de manera autònoma és força ambiciosa en els continguts que vol desenvolupar.

Ruth Ortega
Grup Municipal CiU