135 nous pisos de lloguer protegit

135 nous pisos de lloguer

{mosimage}El Ple de l’Ajuntament de Castelldefels celebrat el passat 27 de setembre, va aprovar, per unanimitat, el plec de condicions que han de regir el concurs per la construcció i explotació de 135 habitatges de lloguer protegit per a joves, amb edats compreses entre els 18 i els 35 anys i persones més grans de 65 anys. Un 4 % d’aquests habitatges es destinarà a persones amb mobilitat reduïda i un 3% a famílies amb risc d’exclusió social. Aquesta nova promoció d’habitatge a preu reduït, s’aixecarà a un terreny de titularitat municipal ubicat entre els carrers General Palafox, la ronda Otero Pedrayo i els carrers de l’Església i Mollet, al barri dels Canyars. Aquests habitatges tindran una superficie d’entre 45 i 60 m2 i s’adjudicaran mitjançant sorteig públic. L’edifici comptarà, a més, amb una primera planta d’aparcament amb capacitat per a 170 places de lloguer i una segona amb 170 places que es destinaran a la venda. L’Ajuntament, a la vegada, habilitarà dues zones d’aparcaments alternatius de superfície a l’entorn. Amb aquesta iniciativa es veurà incrementat sensiblement el nombre total de places d’aparcament a la zona. Aquesta és la tercera promoció d’habitatge a preu reduït que enceta l’Ajuntament de Castelldefels en els últims anys. Es tracta de la primera fase del compromís del govern municipal de posar el mercat 300 habitatges protegits durant els propers quatre anys.