Moritz organitza el Ral·li de Cotxes Antics

Moritz organitza el Ral·li de Cotxes Antics Barcelona-Vic

{mosimage}El dies 29 i 30 de setembre es va celebrar el 1er Ral.li de Cotxes Antics Barcelona–Vic, organitzat per l’empresa de cervesa Moritz. Hi van participar 25 vehicles, tots anteriors a 1940. La prova va arrencar a la fàbrica Moritz, a la Ronda Sant Antoni de Barcelona, a les 10 del matí i, després de passar per Sant Miquel del Fai, a la tarda, va arribar al diumenge a les 12 del migdia a la plaça Major de Vic. Aquí, els cotxes quedaren exposats al parc tancat, juntament amb tota la flota de Seat 600 Moritz restaurats dels anys 60. En acabar el ral.li, la cervesera barcelonina va oferir a la mateixa plaça Major un aperitiu popular obert a tothom al preu simbòlic d’1 euro, per festejar la seva arribada a la comarca d’Osona. En aquest ral.ly hi van participar també veïns de Castelldefels amb els seus flamants cotxes d’època.

Moritz és una empresa que ha donat (i dóna) suport a diversos esdeveniments i actes de Castelldefels, com ara les diferents Jornades Gastronòmiques o la presentació de la Guia d’Hostaleria.