Passejada a la Roca Negra

1a Passejada a la Roca Negra

{mosimage}El passat 29 de setembre a la tarda, el Centre Excursionista Roca Negra (CERN) va organitzar la “1era Passejada a la Roca Negra”, ubicada al Parc del Garraf, molt a prop de Cal Ganxo. Gairebé setanta persones, la majoria joves i nens, van participar en aquesta activitat, la qual volia simbolitzar, després d’un considerable període d’inactivitat, l’inici d’una nova etapa del CERN, club de muntanya amb una llarga trajectòria a la nostra localitat. Un cop a la Roca Negra, tothom va poder presenciar una demostració d’escalada esportiva efectuada per escaladors experts.

A partir d’ara i poc a poc, el CERN es proposa anar organitzant altres activitats de muntanya, dirigides sobretot (però no exclusivament) a un públic infantil i juvenil.

Per a més informació, podeu adreçar-vos al següent correu electrònic: rocanegracastelldefels@hotmail.com.