VIII Premis Delta 2007

VIII Premis Delta 2007

S'obre el termini de presentació de candidatures als Premis Delta 2007 a les millors iniciatives empresarials.

{mosimage}Aquests premis organitzats conjuntament per cinc ajuntaments del Baix Llobregat, entre ells Castelldefels, arriben a la vuitena edició. L'objectiu dels premis és donar suport  i reconeixement a l'aportació que fa a les nostres ciutats la posada en marxa de noves iniciatives empresarials i que són, en bona part, protagonistes del impuls que està vivint la zona del delta del Llobregat.

S'ha obert el termini de presentació de candidatures als Premis Delta, per a les tres categories: premi delta a les millors iniciatives empresarials (guardonat amb 5000 euros per al primer classificat, 3000 pel segon i 1500 pel tercer), premi delta a la millor iniciativa comercial (guardonat amb 4000 euros) i premi delta de noves tecnologies de la informació i la comunicació Fundació Ciutat de Viladecans (guardonat amb 4000 euros). Fins el proper 5 de desembre els interessats poden presentar la seva sol·licitut de participació. El lliurament dels premis d'enguany se celebrarà al municipi de Gavà.

Veure bases, formularis, etc.