150 habitatges universitaris

El Campus de Castelldefels disposarà de 150 habitatges universitaris

{mosimage}El Ministeri de Vivenda i la Generalitat signen un acord per a la promoció d'aquests habitatges amb la col·laboració de la UPC i de l'Ajuntament de Castelldefels. El 6 de novembre passat la Ministra d'Habitatge, Carmen Chacón; el conseller d'Habitatge de la Generalitat, Francesc Baltasar; el conseller d'Universitats i Empresa, Josep Huguet; el rector de la UPC, Antoni Giró; i l'alcalde de Castelldefels, Antonio Padilla, van signar l'acord que possibilitarà la promoció de 150 habitatges universitaris al Campus del Baix Llobregat, ubicat al Parc Mediterrani de la Tecnologia de Castelldefels.

En aquest marc de col·laboració es preveu la promoció d'un total de 150 habitatges de nova construcció destinats al lloguer, i als serveis comuns per als membres de la comunitat universitària del campus de Castelldefels. Es faran habitatges individuals de 30m2 i habitatges per a dues persones de 37m2. Es reservarà part de la superfície per a la creació d'espais comuns com la bugaderia o la sala d'estudi, i es disposarà d'habitatges adaptats per a persones amb minusvalidesa. Els habitatges estaran totalment equipats per donar autonomia als inquilins.