Anar i tornar

Anar i tornar

{mosimage}Mentre els ciutadans i ciutadanes de Castelldefels perdem hores, que ningú ens tornarà, en anar i tornar de la nostra feina, el grup municipal de CiU destina el seu privilegiat espai a la revista El Castell ha abocar la seva mala bava contra ERC, que els vagi de gust!.

Al grup municipal d’ERC el que ens preocupa no són les seves ires, el que ens ocupa és que aquesta ciutat comenci a prendre consciència de la manca de serveis i de la insuficient qualitat dels mateixos.

Quan s’estan perdent hores de son; quan l’anada a la feina, ja sigui amb l’operatiu de Renfe des del Baixador, que és el que jo utilitzo, ja siguin les línies regulars L94,L95,L96,L97 o els nocturns, sense reforçar i amb problemes greus de freqüència… Tots sense excepció, patint els embussos dels que tampoc s’escapen els que han d’utilitzar el cotxe habitualment i els que ho hem de fer puntualment quan el desplaçament supera els cinc transports i es converteix en una autèntica expedició, reconforta veure com tres ciutadans de Castelldefels engeguen un manifest que ja porta, en el moment d’escriure aquestes ratlles, 19.334 signatures, entre elles la meva. Xifra que quedarà desfasada en el moment de publicar aquestes línies ja que cada hora s’hi adhereixen més de cent persones. Trencar silencis en els moments de desencís no és fàcil i veure la gran quantitat de gent de la nostra ciutat que opta per fer-ho, esperançador. Diuen que la unió de molts ens dóna força, fins i tot si aquests molts som els sempre oblidats d’aquesta ciutat. A la concentració del dia 1 de desembre ens hi hem d’aplegar molta gent, hi serem i ens farem, segur, escoltar.

Des d’aquesta modesta finestra vull sumar-me a la crida, si no heu entrat encara a la pàgina www.catalaemprenyat.cat, què espereu? Necessitem solucions, no només per a l’immens caos actual, sinó perquè viure a Castelldefels sigui un plaer i no una plaga bíblica d’endarreriments i mancances de tota mena.