Club Futbol Sala Femení

Club de Futbol Sala Femení de Castelldefels

{mosimage}Juanjo Capdevila
Vicepresident del FSF Castelldefels

 
Des de principis d’octubre ocupo la Vicepresidència del Club de Futbol Sala Femení de Castelldefels, càrrec que assumeixo amb una gran il·lusió just l’any que celebrem el 20è aniversari de l’entitat. Tot va començar amb una trucada del Sr. Víctor Vidal, president del FSF Castelldefels, al Consell Català de l’Esport, al departament d’Alt Rendiment i Esport Federat, lloc físic de  la meva feina habitual. A causa de la meva implicació en l’ajuda a l’esport de gènere i com a veí de Gavà, població veïna a Castelldefels, vaig oferir la meva ajuda al club, cosa que va ser acceptada positivament pels seus membres.

Des de la meva experiència en el món de l’esport, el primer que vaig proposar és una nova estructura organitzativa del FSF Castelldefels, dividint la feina a desenvolupar en diferents àrees totalment independents entre elles, però coordinades pel nostre president i amb l’ajuda desinteressada de les persones que formem el club.

Personalment, crec que el nostre club disposa d’una Direcció Tècnica Esportiva potencialment molt forta, un grup humà unificat que exerceix la seva feina entrenant a tots els equips federats i escolars amb una implicació i seriositat  que fa que siguem dels clubs que millor futbol sala practiquem a Catalunya. I, tenint el suport d’una escola esportiva ben treballada com la nostra, ens assegurem un bon futur futbolístic a mig termini.

La meva feina dins del club anirà encaminada a potenciar l’Àrea de Premsa, Protocol i Promoció del Club, tant a nivell de Castelldefels com a nivell de Catalunya. Un dels objectius que m’he marcat és donar a conèixer a la població la feina que fem des del club per poder aconseguir la “igualtat de condicions de les dones en el món de  l’esport”. Volem fer partícips d’aquest problema a tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya. 

Esportivament parlant, l’objectiu d’aquesta temporada 07/08 és fer que el FSF Castelldefels torni a estar entre els millors clubs de futbol sala femení nacional; a la Divisió d’Honor espanyola, categoria que vàrem perdre l’any passat principalment motivat pel pressupost tant ajustat de què disposàvem. Volem que el nom de Castelldefels viatgi per tot l’Estat espanyol. Treballarem dur per poder aconseguir la màxima col·laboració de les entitats municipals i privades del poble,  i poder dotar el club d’un pressupost suficientment estable que ens permeti assumir la desviació econòmica que existeix entre els ingressos i les despeses en una categoria tant complicada com la Divisió d’Honor espanyola.

Esperem la vostra col·laboració!!