Conveni de banderoles als establiments

Conveni de banderoles als establiments

{mosimage}Dimarts 13 de novembre l’Ajuntament i la Federació de Comerç i Serveis de Castelldefels van signar un conveni de col·laboració per a la gestió i el manteniment de banderoles de senyalització comercial individual a les façanes dels establiments associats.

En la signatura es van reunir l’alcalde, Antonio Padilla; la regidora de Comerç, Anna Mª Pérez; i el president de la Federació de Comerç, Carles Mir.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és dinamitzar el comerç local i crear imatge i marca per acostar les campanyes comercials a la ciutadania. De cara a la campanya de Nadal s’instal·laran les primeres banderoles comercials fruit d’aquest conveni. Cada establiment disposarà de la seva banderola però totes elles tindran la mateixa imatge.