Màxima distinció per a Domingo Morilla

Màxima distinció per a Domingo Morilla

La FIHR reconeix amb la màxima distinció Domingo Morilla i Jaume Saumell.

{mosimage}La Federació Intercomarcal d’Hostaleria i Restauració de la província de Barcelona (FIHR) ha atorgat  la insígnia d’or a l’expresident de l’associació empresarial i del Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Anoia, Jaume Saumell, i a l’exsecretari de la FIHR i expresident del Gremi de Castelldefels i el Baix Llobregat, Domingo Morilla.

La junta, amb el seu president al capdavant, Enric Gené, va decidir atorgar per unanimitat les distincions a Jaume Saumell i Domingo Morilla per la gran dedicació a l’hostaleria que han demostrat al llarg dels anys, liderant un treball que ha permès millorar la feina del dia a dia del sector, tot dignificant la imatge del col·lectiu i situant-la on li pertoca, com un dels motors econòmics del país.

La decisió es feu pública en el marc d’una assemblea ordinària de la FIHR celebrada el 8 de novembre al Restaurant Cal Mingo, de Viladecans, organitzada pel Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat.

L’expresident del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i el Baix Llobregat, Domingo Morilla, va presentar la seva dimissió davant la junta desprès de 12 anys al càrrec. En la mateixa reunió es va procedir al nomenament de Manuel Ortiz com a nou president. Assumeix la nova responsabilitat després d’haver estat en els darrers 14 anys vocal, secretari i tresorer del Gremi.

Domingo Morilla també ha presentat la dimissió com a secretari de la FIHR. Properament es nomenarà el seu substitut.