Homenatge a Josep Guinovart

Homenatge a Josep Guinovart

{mosimage}ELS ALUMNES DE L’ESCOLA  JOSEP GUINOVART ADMIREM L’ OBRA  D’AQUEST ARTISTA

La nostra és una escola de nova creació i entre tots li hem posat nom. Vam escollir JOSEP GUINOVART, nom d’un artista que viu a la nostra ciutat, pintor, escultor, dissenyador de cartells… Guanyador de múltiples premis, com el Premi d'Arts Plàstiques, tant el Nacional com el que dóna la Generalitat, i creador d'obres que trobem  a diferents museus arreu del món.

GUINOVART ens va dir: “Tot allò que s’aprèn, que es viu i que s’experimenta quan som  petits, sempre ho podrem recuperar en algun moment de la nostra vida”. Nosaltres compartim aquesta idea i és per aquesta raó que ens sentim orgullosos que l’escola porti el nom d’una persona motivada a fomentar la creativitat i la sensibilitat per l’art. Al maig, els alumnes d’Educació Infantil han anat a visitar “L’ESPAI GUINOVART”, museu que es troba a Agramunt (Lleida) i que permet fer un passeig per una part de la seva obra. Els murals de “Les 4 estacions”, “La cabana”  i “L’Era” ens mostren els records de les  arrels de la seva infantesa.