Més de 5000 persones visiten el Castell

Més de 5000 persones visiten la restauració del Castell

El passat dijous 6 de desembre més de 5000 persones van visitar les dependències restaurades del Castell en una jornada de portes obertes de 18 a 00 hores que va oferir a tota la ciutadania la possibilitat de contemplar els treballs realitzats.

{mosimage}Els visitants van ser rebuts a l’entrada del pati d’armes per l’alcalde, Antonio Padilla, i altres autoritats municipals, i van ser guiats per les diferents zones restaurades: la sala institucional, la sala xinesa, la sala d’esgrima,… fins arribar a la sortida situada a la capella on se’ls va oferir una copa de moscatell. Al llarg de tot el recorregut grups d’animació van ambientar i amenitzar la visita: teatre, música, dansa…

Durant les hores que van estar obertes les sales restaurades del Castell el pas de visitants va ser incessant. Alguns d’ells van arribar fins allà utilitzant el servei gratuït de trenet amb sortida a la plaça de l’Església i la plaça Joan XXIII que es va oferir per l’ocasió.