Promoció del Futbol Sala Femení

Promoció del Futbol Sala Femení

{mosimage}El club de Futbol Sala Femení de Castelldefels està treballant per poder oferir a les escoles de les viles de Castelldefels, Viladecans i Gavà, una unitat didàctica on el professorat d’Educació Física pugui desenvolupar, durant un semestre, l’esport com a crèdit de l’assignatura. El programa anirà encaminat a fer jornades de futbol sala en horari escolar (8 a 17:30 h).

Aquest projecte té com a finalitat donar a conèixer l’escola de futbol sala de la nostra entitat i poder oferir a les noies una nova activitat extraescolar. El Club de FSF de Castelldefels està format per 3 equips sèniors, 1 equip que milita a la Lliga Femení Base, 1 equip Benjamí Mixt i 2 equips Prebenjamís Mixtes.

La unitat didàctica que el Club, mitjançant els entrenadors, el director tècnic i la fisioterapeuta del primer equip, està treballant per a l’any 2008, informarà tant les noies com els nois de les escoles concertades del reglament del Futbol Sala, com situar-se al camp, jugades tàctiques, estiraments essencials per no patir lesions, hàbits en l’alimentació prèvia dels partits i l’alimentació prèvia als entrenaments setmanals. Amb aquesta Unitat Didàctica el Club de FSF Castelldefels vol potenciar i fomentar l’esport entre els jovent i especialment entre el gènere femení.

La filosofia del club és potenciar l’esport femení i desenvolupar programes destinats a fomentar la pràctica esportiva de les noies de la comarca. El fet que el poble de Castelldefels tingués mancança de clubs amb escola esportiva “prebenjamí” i “benjamí” masculina, ens va fer plantejar la idea de crear dins de l’escola esportiva uns equips mixtos perquè els nens de la ciutat poguessin gaudir del futbol sala en categories joves. La idea, que ja s’està treballant amb l’escola esportiva del FSF Castelldefels, és tot un èxit consolidat i els pares i mares veuen amb bons ulls la idea de la integració educativa de nens i nenes en el mateix equip en aquestes edats. Altres objectius que complementen el foment i la pràctica de l’esport són ensenyar una disciplina segons unes bases educatives i de comportament que permetin créixer al jovent com a persones, fomentant l’esperit d’autoestima i de superació, desenvolupar el treball en equip i tenir un base esportiva que pugui fer que el nostre club sigui un dels equips capdavanters del futbol sala nacional.

Des del club creiem en la promoció i el foment de la pràctica de l’esport mitjançant el futbol sala i treballarem intensament en la consolidació d’aquest projecte.