Fem de reporters

Fem de reporters

Els alumnes de 4t de primària del CEIP Antoni Gaudí segueixen informant sobre l’entorn de l’escola. Seguint amb les notícies del número anterior, els següents reporters ens presenten els seus treballs realitzats des de la llengua catalana amb l’ús d’eines audiovisuals. En l’ús de la càmera han treballat la regla dels 2/3 terços per fer la fotografia.

{mosimage}{mosimage}La  gent, poc civilitzada, per Arnau Notó
Al  barri  de  Bellamar  de  Castelldefels, la gent  deixa  fora dels contenidors la brutícia.

La setmana passada anàvem caminant pel barri de Bellamar i ens vam trobar dos matalassos fora del  contenidor. No truquen per demanar que vinguin a recollir la brutícia i ho deixen tot molt lleig i brut. També fan grafittis als contenidors i els veïns  s’estan enfadant molt. Crec que tothom hauria de ser una mica més civilitzat i entre tots hauríem de deixar tot més net i prohibir tots els esprais.

{mosimage}{mosimage}La nova guarderia, per Luz Ailin Pereyra
A Bellamar s’ha inaugurat una guarderia.

A Bellamar han posat una guarderia per als petits. Allà es divertiran i aprendran moltes coses noves. És a Bellamar, a prop del col·legi Antoni Gaudi. La guarderia té un pati perquè juguin. La guarderia és molt bonica però llàstima que el seu entorn està molt brut i hi ha moltes caques de gos. A mi m’agradaria que la gent cuidés més la natura i respectés l’entorn.

{mosimage}{mosimage}La vegetació escassa, per Marina García
La vegetació com la de Bellamar cada vegada és menys abundant.

La vegetació de Bellamar és cada vegada menys abundant perquè hi ha més cases, carreteres, edificis, etc. Des de fa ja més de 7 anys, hi ha més cases que vegetació.

Un  lloc on hi havia molta natura i encara queda una mica de vegetació és pel voltant de l’escola Antoni Gaudí, al barri de Bellamar. També la contaminació afecta l’aire. Sort que hi tenim un parc!.