Gener, nou any, retorn a la “normalitat”

Gener, nou any, retorn a la “normalitat” quotidiana

{mosimage}En començar un any, desitjant que sigui millor que l’anterior, per a tothom, no podem deixar d’esbossar un somriure irònic en veure com després d’haver concentrat en el que acabem de deixar un rosari de despropòsits i de promeses incomplertes que han provocat la pitjor de les situacions a nivell de mobilitat per al nostre sacrificat desplaçament amb transport públic des de Castelldefels i pensant, amb aquest punt d’optimisme que ens caracteritza, que en retornar del parèntesi festiu i en plena efervescència de paraules electorals que ens volen embolicar amb promeses futures, creiem que podríem reprendre la nostra quotidianitat amb Rodalies amb una certa “normalitat”. Però, ai las!, tot ha tornat a la “normalitat”. El passat dimarts, dia d’incorporació d’escolars, retard de més de trenta minuts, emprenyada general a les dues estacions de Castelldefels, mares anant a buscar cotxes per apropar la gent més jove als instituts des de la Platja, a l’andana de l’altra estació la desesperació i l’emprenyada també es fa sentir. Cap informació. No ha caigut cap catenària, els vells altaveus no parlen i el tracte cap al públic, despòtic. En poder agafar, tard, un tren, papers de reclamacions, drets i enfadats, donem la benvinguda a la “normalitat”, i ara, en campanya de paraules buides sembla que ja no som ni notícia. Mentrestant a la ciutat, més enllà de les vies, continuem sabent que hi ha ombres en la construcció d’unes habitacions, o similar al barri de Gran Via Mar i veïnatge preocupat, tornem a la “normalitat”. Vam acabar l’any amb un Ple en el qual els partits que són al govern municipal han canviat  els arguments per l’insult i la barroeria instal·lant la bronca, tan espanyola ella, a les seves intervencions. Segurament, aquest nou any, tornarem a aquesta nefasta “normalitat”; doncs res, faig extensiu , tal com em desitja un bon amic, en iniciar aquest any , us desitgem un millor 2008, en el benentès, és clar, que no marxi la llum, que no s’enfonsi cap túnel, que plogui prou, que el Barça comenci a anar millor, que ens tornin els papers d’una vegada, que el ministre de torn publiqui les balances fiscal i que TV3 millori la programació, que tinguem paciència per aguantar les envestides del franquisme cultural del partit que el representa, que l’equip municipal tingui més seny que fins ara… En aquests supòsits, sí, us desitgem un millor 2008.

Àngels Coté
Grup Municipal ERC