La cursa de Sant Silvestre fa 25 anys

La cursa de Sant Silvestre fa 25 anys

La tradicional prova atlètica va reunir 200 participants el darrer dia de l'any, el 31 de desembre. Els guanyadors van ser Àlex Prados i Núria Miró.

{mosimage}Castelldefels és l'únic municipi de la comarca del Baix Llobregat que manté la tradició de celebrar cada final d'any la cursa atlètica de Sant Silvestre. L'organitza l'Associació de Veïns de Castell-Poble Vell.

La cursa és una de les més antigues de Catalunya, després de la del Masnou. Enguany ha celebrat el 25è aniversari. Per aquest motiu, la cursa de San Silvestre de 2007, celebrada el 31 de desembre, va comptar amb premis especials i una gran festa final.

Els corredors van passar pels carrers de Castell-Poble Vell fins arribar al pavelló de Can Vinader, on es van lliurar els premis i regals per als participants. Els primers classificats masculí i femení van fer-se mereixedors del premi tradicional: un capó. Els corredors de més edat van rebre un trofeu especial de mans de l'Associació Rafael Casanova i l'Associació Gent Gran de Castelldefels.

La inscripció a la cursa, oberta a totes les edats i a tota la ciutadania, va reunir més de 200 participants.