La policia allibera un home segrestat i torturat

La policia allibera un home segrestat i torturat

La Policia Nacional ha alliberat a Molins de Rei (Baix Llobregat) un home segrestat a València per una família de narcotraficants espanyols, que va torturar al seu captiu amb descàrregues elèctriques per un deute per drogues. Segons ha informat la policia, en l'operació que ha permès alliberar la víctima del segrest, de nacionalitat colombiana, s'han detingut cinc persones, totes elles pertanyents a un grup dedicat al tràfic de drogues.

La unitat del Grup de Segrestos i Extorsions central de la Policia va descobrir que la víctima havia estat traslladada a un hotel de Castelldefels.  Des de la muntanya, el segrestat va ser portat a aquest hotel, encara que els seus captors no estaven convençuts de la seguretat d'aquest emplaçament, pel la qual cosa el van traslladar i van tancar al magatzem de Molins de Rei on finalment va ser descobert i alliberat.