Presó per un empresari de Castelldefels

Presó per un empresari de Castelldefels

Ingrés a presó d’un empresari de l’oci de Castelldefels per tràfic de drogues. En un escorcoll d’un establiment es va localitzar abundant cocaïna i 8.000 euros. Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Gavà, juntament amb efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius dels Mossos i agents de la Policia Local de Castelldefels, van detenir el divendres dia 21 de desembre a un quart d'una de la matinada al passeig Garbí de Castelldefels a Nemesio DI, de 54 anys d'edat, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, imputat per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Els agents van accedir al bar musical que regenta Nemesio DI, per realitzar una inspecció administrativa quan l’establiment es trobava obert al públic. A dins hi havia 8 persones. En total es van localitzar 78 paperines de cocaïna, amb un pes total de 123 grams. A dins del bar, també s'hi va trobar material per tallar la droga i més de 8.000 euros en efectiu, presumiblement procedents del benefici de la venda de substàncies estupefaents. Els agents van haver d'intervenir per evitar que el propietari del local es desfés de la cocaïna, ja que en adonar-se de la presència policial va intentar accedir a un petit magatzem amb la intenció de desfer-se de la droga.

L'actuació policial va ser molt comentada entre els veïns de la zona ja que Nemesio DI regentava tres locals d'oci a la platja de Castelldefels.

La titular del jutjat número 2 de Gavà va decretar l'ingrés a presó del detingut.