Un pressupost realista

Un pressupost realista

{mosimage}El Ple de l'Ajuntament de Castelldefels del mes de desembre va aprovar el pressupost de la Corporació municipal per al 2008, el qual inclou un total de 15,9 milions d'euros pel que fa al capítol d'inversions. En destaco aquí, entre d’altres, la nova biblioteca, l'adquisició de patrimoni, la tercera escola bressol, la urbanització de Montmar, la restauració del Castell i la reparació de voreres i asfaltats. El Ple municipal va aprovar els pressupostos gràcies als vots de l'Equip de Govern (PSC, CiU, ICV-EUiA) i, per la part que ens toca, vull deixar molt clar que CiU ha votat a favor perquè el pressupost ha estat fruit d’una proposta força elaborada i treballada per l’equip actual de govern i perquè pensem que representa una eina molt útil per a la ciutat, ja que intenta assolir objectius fonamentals per millorar les condicions de la ciutat i les condicions de vida dels ciutadans i ciutadanes de Castelldefels; una eina per poder executar el programa del pacte de govern i el programa electoral –en gran mesura—que CiU va presentar a les darreres eleccions municipals. El pressupost que s’ha presentat (l’únic presentat), com els anteriors, s’ajusta a les necessitats de la ciutat, en funció de les seves possibilitats. Són unes xifres realistes, allunyades de la xerrameca sofista d’alguna de les formacions polítiques de l’oposició que, amb fórmules pretesament “màgiques”, com ara la de les 26 propuestas per bajar impuestos, ven pura demagògia. Senyores i senyors de l’oposició, fa dies que es va acabar el Nadal!! I és que a l’Ajuntament de Castelldefels sembla que tot allò que a l’equip de govern ens interessa per al desenvolupament de la ciutat no interessa als membres de l’oposició i, per això, m’atraveixo a dir obertament, ara que som a principis d’un any que es presenta molt interessant, que si aquesta oposició continua així, fent aquesta mena de política més pròpia de l’escola d’en Potter, la ciutadania de Castelldefels pot estar ben tranquil.la, atès que l’actual equip de govern va per feina i no perd el temps amb jocs de mans, i menys en temes tan trascendentals com són uns pressupostos.

Hem començat l’any amb moltes ganes de posar en marxa els projectes que tenim aprovats damunt la taula i, el més important, amb molta força. L’any 2008, per si algú no ho recordava, és un any de traspàs. Això és un bon auguri. N’estic convençut.

Santiago Barona
Grup Municipal CiU