Concert Ruta del Tambor y el Bombo

Concert de la "Ruta del Tambor y el Bombo"

Del 18 al 24 de febrer'08
Una mostra a la seu de l'Agrupació de Cultura Popular explica la història de la ruta.
24 de febrer'08 – 13.30 h
Concert  a la Pl. Església.

El proper 24 de febrer Castelldefels rebrà la visita de la delegació de la Ruta del Tambor y el Bombo, formada per representants d’alguns dels 9 municipis de Terol que formen part de la ruta i membres del grup del Tambor y el Bombo. A les 11:30 hores, la comitiva visitarà el recull de panells explicatius de la ruta que estarà exposada a la seu de l’Agrupació de Cultura Popular (Av. Lluís Companys, 16) entre el 18 de febrer i el mateix 24.

Tot seguit,  l’Alcalde de Castelldefels, Antonio Padilla, i la regidora de Turisme, Maria Miranda, rebran al Saló de Plens de l’Ajuntament a l’alcalde de Samper de Calanda, Alfonso Manuel Pérez Ornaque i al president de la Ruta del Tambor y el Bombo, Javier González Sediles.

I, finalment, a les 13:30 hores el grup de la Ruta del Tambor y el Bombo oferirà un concert a la Plaça de l’Església.