Programa Modernitza’t per a empreses

Nou Programa Modernitza't per a empreses comercials

L'Ajuntament presenta un programa, amb un format nou i diferent, que té per objectiu la millora de la competitivitat de les empreses comercials, el Programa d'assessorament als establiments comercials “MODERNITZA'T”.

En el marc d'aquest programa oferim a les empreses comercials i de serveis diferents actuacions d'assessorament individual i accions formatives per tal de contribuir d'una manera activa al creixement i innovació dels nostres establiments i, en definitiva, a la millora del teixit comercial.

Aquest programa es porta a terme des de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb les Cambres de Comerç de la demarcació de la província.

A qui va dirigit?

A les petites i mitjanes empreses comercials.

En què consisteix?

Les empreses que ho desitgin es poden acollir gratuïtament a tres tipus d'actuacions:

  • CONSULTORIA INDIVIDUAL, es tracta d'un servei d'assessorament individual que posa a disposició de l'empresariat les solucions més adients davant els problemes i dubtes que poden sorgir en la gestió diària del negoci.
  • MISTERY SHOPPING (CLIENT MISTERIÓS), per tal de millorar les relacions de les empreses amb la seva clientela. Permet avaluar el grau d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda.
  • FORMACIÓ, accions de formació en l'àmbit del comerç que tenen per objectiu millorar la professionalitat del sector, marxandatge, direcció, gestió del personal, etc… el tipus de formació impartida és molt pràctica.

Per a més informació:
LA GUAITA
Centre de Suport a l'Economia de Castelldefels
Carretera de la Sentiu número 1
08860 Castelldefels
Telèfon: 936352575
Adreça electrònica: promocio.economica@castelldefels.org