Nou conveni pels comerciants

Nou conveni pels comerciants

{mosimage}Els comerciants i l’entitat bancària Caja del Mediterráneo signen un nou conveni. En representació de la Federació de Comerç de Castelldefels, el seu president Carles Mir, i per la Caja del Mediterráneo, el director de zona, Sr. David Martínez Espulgas, i el director de l'oficina de Castelldefels, Sr. Albert Tubau, han signat un nou conveni amb millores per als comerços de la ciutat.

Entre tots els beneficis obtinguts, cal destacar que han reduït la comissió de les targetes de crèdit per TPV, que pot arribar fins a un 0,70%, segons els productes contractats; d'altra banda, l'entitat bancària es compromet a col·laborar econòmicament en les campanyes de promoció i dinamització del comerç local.

Per altra banda, la presidència de la Federació es troba en contacte amb diverses empreses i entitats per assolir convenis de col·laboració per donar suport al desenvolupament del comerç urbà amb avantatges substancials.