La Maleta Roja rep el Premi Delta

La Maleta Roja rep el Premi Delta

L'empresa de Castelldefels La Maleta Roja rep el Premi Delta a la Millor Iniciativa Comercial. La Lonja i La Llar del Músic reben les mencions especials en els VIII Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials 2007.

{mosimage}El dijous 3 d’abril es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament de Gavà el lliurament dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials 2007, uns guardons organitzats pels ajuntaments de Gavà, Castelldefels, Viladecans, El Prat i Sant Boi, que tenen com a objectiu fomentar el creixement empresarial del Baix Llobregat Litoral.

De fet, van ser els regidors de les àrees d’empresa i comerç dels ajuntaments participants els qui van lliurar els premis, entre ells la regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Castelldefels, Anna M. Pérez.

L’empresa de Castelldefels La Maleta Roja, dedicada a la venda a domicili de productes eròtics i joguines de caire sexual, va obtenir el Premi Delta a la Millor Iniciativa Comercial, guardonat amb 4.000 euros.

A banda, dues empreses de Castelldefels van copsar les mencions especials: el restaurant La Lonja i la botiga La Llar del Músic.