No tot s’hi val

No tot s’hi val

{mosimage}No s’hi val  utilitzar els mitjans de comunicació públics per tal de manipular l’opinió pública. Si fins ara el nostre govern municipal (CiU, PSC i ICV-EUiA) ho fa amb el inefable “Castell” en el que treu maquetes com si fossin obres que s’estan realitzant, en el qual en funció dels articles que rep dels grups municipals utilitza les pàgines que calgui per contrarestar el que es diu, ara ha anat massa lluny. Ha anat tant lluny que ha traspassat uns límits que són lesius per a la ciutadania. De què parlo? Doncs, tots i totes vam veure com una regidora del govern municipal feia declaracions a dos mitjans, un de públic i un de privat, exposant la duresa de les sancions contra el mal ús de l’aigua, i bé, cameres en mà es van filmar uns apartaments que havien, segons els mitjans, fet un mal ús de l’aigua, de boca que en diuen, la de l’aixeta de tota la vida, deixem els eufemismes pels que volen disfressar el nom de les coses. Ara bé, resulta que els veïns i veïnes d’aquests apartaments disposen d’un pou d’aigua no potable i d’una bomba que els permet fer un mínim ús d’una aigua no d’aixeta. No en feien cap mal ús i s’han vist, de cop i volta en boca, ara sí, de tothom. La trucada desesperada d’aquests veïns i veïnes que es veien impotents davant d’unes afirmacions que no eren certes i que havien traspassat l’àmbit local per convertir-se en boc expiatori en l’àmbit nacional i en l’estatal era d’impotència. La televisió pública no en vol fer un desmentit, que els hi deu, i per tal d’aclarir la situació de qui ha enviat els mitjans, que han entrat a filmar sense cap autorització, han hagut de posar una denúncia contra l’Ajuntament. Han repartit la denúncia a tots els grups i  n’han parlat amb el Síndic de Greuges, per a quan la figura de la defensa de la ciutadania que tenim pendent a Castelldefels?

Comparteixo les mesures d’estalvi, comparteixo el ban municipal amb sancions dures però necessàries, però no em trobareu defensant veritats a mitges ni en la burda manipulació dels mitjans com si fossin al servei de qui més poder té. Em trobareu acompanyant a qui se sent impotent davant d’un cas com aquest. En el proper Ple en parlarem i esperem no fer-ho sols, perquè per molt que manin, no tot s’hi val per a fer-se propaganda.