Premi pels estudiants de l’EPSC

Premi pels estudiants de l'EPSC

{mosimage}L'equip d'estudiants de l'EPSC VeEspa TEAM ha estat el guanyador de la categoria Rocket Telemetry en la I Competició Internacional de CanSat LEEM-UPM que es va celebrar a Madrid els dies 10, 11 i 12 d'abril de 2008.

Pel fet d’haver obtingut aquest primer premi de la categoria Rocket Telemetry, l'equip ha estat seleccionat per dissenyar el subsistema de Comunicació i Telemetria per a les diferents famílies de coets que desenvolupa la divisió de Coets de Sondeig del LEEM (Laboratorio para Experimentación en Espacio y Microgravedad).

L'equip està format pels estudiants Didac Zurita Piñol, Jordi Bracke Manzanares, Carlos Díaz Moreno i Sebastián Nicolás Zicarelli de la Doble Titulació, E.T.T. especialitat en Sistemes de Telecomunicació i E.T.A. especialitat en Aeronavegació, i l'estudiant Arnau Mata Llenas de la titulació d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicacions.

Van participar al concurs equips de:
• La Universidad Politécnica de Valencia.
• La Universiti Industri Selangor D. E. (Malaisia).
• La Universidad de Sevilla.
• La Universidad Politécnica de Madrid.
• La Universitat Politècnica de Catalunya.