Dia de les Esquadres

Dia de les Esquadres

El passat mes d’abril, i com a conseqüència de la celebració del Dia de les Esquadres,  es van celebrar per primera vegada, des que el cos es troba desplegat als municipis de l’Àrea Bàsica Policial de GAVÀ (Gavà, Castelldefels i Viladecans), una sèrie d’actes tant de caràcter institucional com esportius i lúdicofestius.

El dia 17 d’abril a l’Ajuntament de Gavà es va celebrar l’acte institucional en què es va fer entrega de  les felicitacions als agents del cos de  Mossos d’Esquadra i Cos Nacional de Policia, i  on es van aplegar representants de tots els cossos policials del territori, representants dels tres Ajuntaments i, naturalment, representants de totes les associacions i entitats socials del territori, que van poder assistir a aquest acte al qual van ser convidats i on la seva presència va plasmar, una altra vegada, el caràcter pròxim del cos de Mossos d’Esquadra.

Durant aquesta setmana es va portar a terme un torneig de Fútbol-7, en què es van aplegar representants de diferents cossos policials  a les instal·lacions esportives de Can Torelló, on la CD Castelldefels va quedar en tercera posició per darrere de la Policia Local de Castelldefels i de l’ABP Sant Boi. Es va posar de manifest la bona entesa i la col·laboració que dia a dia es plasma al treball de carrer .

Paral·lelament, el diumenge 20 d’abril es va realitzar una trobada encarada al fet que els més petits gaudissin d’un dia a l’aire lliure acompanyats de les famílies, i tinguessin l’oportunitat de pujar als vehicles policials, fer una passejada en pony i gaudir de les atraccions i concursos que s’hi van celebrar. Tot plegat va ser un èxit gràcies a la col·laboració de moltes entitats i comerços que es van implicar des d’un principi, i que sense ells hauria estat molt difícil portar a terme.

Moltes gràcies a tots els que van participar i ens van ajudar a gaudir d’aquesta celebració.

{mosimage}