L’ACESC a Castelldefels

L'ACESC es reuneix a Castelldefels

El pròxim dissabte 7 de juny tindrà lloc a Castelldefels la “63 Trobada de Professors i Professores  de Llengua i Literatura de Catalunya”, organitzada per l’Associació de Catedràtics d’Ensenyament Secundari de Catalunya” (ACESC). Els docents es reuneixen diverses vegades l’any a diferents municipis catalans i, en aquesta ocasió, per a la trobada d’estiu han escollit Castelldefels. L’Ajuntament de Castelldefels, per mitjà de la Regidoria de Cultura, els rebrà en recepció oficial a les 12.30 h i, tot seguit, faran una visita guiada al Castell. Després, aniran a dinar a un restaurant de la platja com a cloenda de la Trobada. “Val a dir, en paraules del prof. Carles Bastons, vicepresident II de l’ACESC, que aquesta serà una bona oportunitat d’enriquir-nos culturalment amb el símbol més preuat de Castelldefels, com és el seu castell,  i de gaudir tot plegats d’una bona estona en una platja tan especial com la de Castelldefels, de sorra fina i situada entre dos sistemes naturals ben diferenciats: el delta del riu Llobregat, amb els seus aiguamolls i canyissars, i el massis calcari del Garraf”.