No és ràbia, és tristesa

No és ràbia, és tristesa

{mosimage}Tristesa de saber-nos tan ignorats com a ciutadans, tristesa pel que ens esquitxa a tots i totes als que dediquem una part de la nostra vida a la tasca política. Cal que m'expliqui. A principi d'aquesta legislatura, en el moment que van conformar el nou govern municipal sumant les regidores i regidors de CiU als del PSC i ICV-EUiA, van designar càrrecs de confiança. Fins aquí, pot ser discutible la quantitat però, en tot cas, aquest va ser un altre debat al Ple. El que ens ha de preocupar és que des d'ERC, en el moment de nomenar els càrrecs ja vam manifestar i és comprovable, la nostra oposició que el càrrec de confiança a proposta de CiU com a assessor de la Regidoria de Comerç fos un senyor, ex alcalde de Cervelló pendent d'un judici, promogut des del seu ajuntament per netejar el nom de la ciutat, després que aquest tirés endavant un projecte urbanístic obviant la posició del seu Ple municipal. Davant la pregunta d'ERC a l'alcalde, com a màxim responsable del cartipàs municipal, se'ns va respondre que quan hi hagués sentència ja s'actuaria. No vam votar l'actual cartipàs. No volem que la nostra ciutat serveixi per "col·locar" gent sota sospita. Ara hi ha sentència i com ha publicat la premsa, (EL FAR del 9 de maig, pàg.10) aquest senyor ha estat condemnat. La seva ciutat ha fet net i nosaltres el tenim d'assessor? Començava dient que hi ha fets que entristeixen més que no aixequen ires. En què pensa l'equip de govern? Castelldefels ha de pagar un sou de la butxaca del seus ciutadans i ciutadanes a una persona que ha estat condemnada als tribunals per un abús del seu càrrec públic? I, bona gent de CiU, continuareu donant suport a que el vostre grup municipal sigui assessorat per aquest senyor? Algú ha de respondre i aviat.

(Amb data 14 de maig l'assessor de Comerç de CiU ha renunciat al seu càrrec, però ERC manté aquest escrit)