Nova Associació de locals d´Oci

Nova Associació de locals d'Oci de Castelldefels, Gavà i Viladecans

{mosimage}El passat dia 21 de maig de 2008 es va presentar oficialment a la localitat de Castelldefels, la nova ASSOCIACIÓ DE LOCALS D’OCI DE CASTELLDEFELS, GAVÀ I VILADECANS, que ha nascut gràcies a la col·laboració entre el Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i la FECASARM, seguint  l’acord de col.laboració que es va signar en el seu dia entre la FECASARM i la FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTALERIA I RESTAURACIÓ DE BARCELONA (FIHR), de la qual el GREMI D’HOSTALERIA DE CASTELLDEFELS n’és membre.
 
Amb aquesta nova  incorporació, la FECASARM continua la seva expansió arreu del territori català i passa a tenir 50 associacions i representació en més de 100 municipis de Catalunya, consolidant-se d’aquesta manera com l’organització empresarial més representativa del sector de l’oci de Catalunya, amb molt d’avantantge respecte d’altres agrupacions com ara FECALON o FADISCAT, que compten amb una representació minoritària en el sector.
 
A la roda de premsa, el Sr. Juan Angel Benítez López,  President de l’Associació de Locals d’Oci de Castelldefels, Gavà i Viladecans, va manifestar la voluntat que la nova associació arribi a aplegar el màxim nombre possible  dels locals d’oci dels tres municipis, que poden sumar un centenar. També va destacar la seva voluntat de treballar amb els emprersaris del sector en aquests municipis, les tres línies mestres que segueix la FECASARM arreu de Catalunya, basades en els principis de Seguretat, Qualitat i Convivència.

Per la seva part, el Sr. Manuel Angel Ortiz Chumillas, President del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i sots-president de l’Associació de Locals d’Oci, va destacar la importància que el sector de l’oci estigui unit i ben assesorat i va agraïr a la FECASARM i a la FIHR que hagin fet possible aquest acord, que ha permès crear una associació de locals d’oci en aquest territori i que ajudarà també al Gremi d’Hostaleria a incrementar el seu nombre d’associats.
 
Per a més informació, podeu adreçar-vos als telèfons 902 996 013 o 670 703 370 o bé enviar un mail a info@fecasarm.cat