135 pisos de lloguer protegit

Construcció de 135 pisos de lloguer protegit

L'Ajuntament de Castelldefels i l'empresa Imsa Habitatge Social signen el contracte de concessió d'obra pública.

L'alcalde de Castelldefels, Antonio Padilla, i el representant de l'empresa Imsa Habitatge Social SL, Gustavo Ernesto Imberti, van signar el passat 12 de juny el contracte de concessió d'obra pública per a la construcció i explotació de 135 habitatges protegits de lloguer per a joves i gent gran a Castelldefels.

Amb aquesta signatura, es dóna un pas endavant més per a la construcció d'aquests 135 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer que l'Ajuntament té previst promoure a l'illa delimitada pels carrers General Palafox, Ronda de Ramón Otero Pedrayo i carrers de la Església i de Mollet. 

Els nous habitatges estan destinats als joves amb edats compreses entre els 18 i els 35 anys i a les persones més grans de 65 anys. Un 4 % d'aquests habitatges es destinarà a persones amb mobilitat reduïda i un 3% a famílies amb risc d'exclusió social.

Els pisos tindran una superfície d'entre 45 i 60 m2 i s'adjudicaran mitjançant sorteig públic. L'edifici comptarà, a més, amb una primera planta d'aparcament amb capacitat per a 170 places de lloguer i una segona amb 170 places que es destinaran a la venda. L'Ajuntament, a la vegada, habilitarà dues zones d'aparcaments alternatius de superfície a l'entorn. Amb aquesta iniciativa es veurà incrementat sensiblement el nombre total de places d'aparcament a la zona

Aquesta és la tercera promoció d'habitatge a preu reduït que enceta l'Ajuntament de Castelldefels en els últims anys. Es tracta de la primera fase del compromís del govern municipal de posar al mercat 300 habitatges protegits durant els propers quatre anys.