Adéu a l’emissora local democràtica

Adéu a l'emissora local democràtica. Els problemes continuen…

{mosimage}Aquests dies hem comprovat, malauradament, com els vols dels avions ens maltracten la nostra oïda amb vols que ens passen rasant i, com Rodalies, continua fent-nos la guitza, divendres, sense anar més lluny vam quedar atrapats més d'una hora i mitja als trens. El malestar que ens provoquen no el podem obviar, fins i tot quan Esquerra Republicana de Catalunya acaba de fer aprovar al Congrés dels Diputats de Madrid, una moció sobre les inversions i condicions en infrastructures i el traspàs de la gestió del Prat. Gestió en la qual, tal com demana la moció aprovada, hi han de ser representats els ajuntaments del voltant que en són directament afectats, a més a més de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona. Ara, doncs, cal que les accions que es facin des de la nostra administració local estiguin a l'alçada, doncs a vegades sembla que aquesta guerra estigui guanyada i no és cert, ni tan sols es respecten els plans de vols acordats. Avui, però, volia fer quatre línies sobre la ja difunta emissora local, almenys amb el tarannà que tenia fins ara. Ara els nostres diners aniran a engreixar una televisió que no dependrà de nosaltres, ara hem prescindit de quatre treballadors, entre ells el seu director per passar a la música enllaunada i "flashos" de notícies locals… locals? El món exterior no existeix, les notícies del país poden contaminar el control dels mitjans per part de tres partits, aquests que ben establerts a l'equip de govern no dubten a fer anar l'ajuntament com si del seu "cortijito" es tractés. El pecat original de l'emissora diuen que era l'audiència, però no han mogut ni un dit perquè la majoria de gent de la ciutat la poguéssim sintonitzar. En alguns barris que algun partit de l'equip de govern no considera de la ciutat, no l'hem poguda sintonitzar mai, però tot i això la pluralitat i el bon fer dels seus professionals ens han fet sentir que era l'únic mitjà on tothom rebia un tracte digne. Ara, ens toca agrair la professionalitat de qui l'ha dirigida fins el passat ple i lamentar que, a partir d'ara, sigui una eina com El Castell per a millor glòria dels que remenen les cireres municipals. Gràcies per la feina feta. Absoltes a la pluralitat democràtica.