Antonio Padilla va oferir una roda de premsa

Antonio Padilla va oferir una roda de premsa

El Patronat Municipal de Comunicació i Imatge va convidar a dinar a tota la premsa amb l’Alcalde el dimarts 10 de juny al Centre d'Activitats Mediambientals Cal Ganxo.

{mosimage}El Sr. Antonio Padilla va començar un diàleg distès amb tots els periodistes presents comentant que, el dia anterior a Madrid,  havia rebut la distinció de ‘Q de Qualitat Turística' atorgada el passat setembre pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç i l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). I també va comentar que la platja de Castelldefels tornarà a lluir aquest estiu la Bandera Blava, concedida per tercer any consecutiu per l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). A més, el consistori espera rebre la concessió del distintiu del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED), atorgat per la Secretaria d'Estat de Qualitat Turística.

Tot seguit es van explicar algunes de les actuacions del govern municipal que estan en marxa i les que s’han assolit darrerament.

Al setembre s'espera comptar amb les noves instal.lacions de la Policia Local; les obres d'urbanització de Montmar s'adjudicaran en el Ple de juny, que començaran al 2008 i finalitzaran l'últim trimestre del 2009. L'Oficina Municipal de Seguiment i Control de l'Aeroport (OMSICA) realitza diverses activitats fiscalitzant els moviments aeris sobre la ciutat, i sobre això l'alcalde va expressar la voluntat que la nova terminal Sud, que es posarà aviat en funcionament, no perjudiqui la població de Castelldefels.

La segona fase del Passeig Marítim per als vianants entre el carrer 9 i l'Av. República Argentina estarà acabada l'any que ve, i es remodelaran les dues estacions de Renfe, començant al setembre i acabant el primer trimestre del 2009.

L’alcalde, Antonio Padilla,  va continuar detallant futurs projectes de la ciutat i assoliments ja aconseguits, com la restauració del Castell i el col·lector de les conques centrals per reduir les pluges intenses. També  va parlar de la posada en marxa del Consorci de Turisme de Castelldefels, de la inauguració l'any pròxim del Teatre Plaza, que comptarem amb una nova biblioteca pública al centre de la ciutat i que, els dimecres en el “mercadillo”, a la plaça de la Democràcia, funcionarà un biblioteca en el mercat, a més de la ja tradicional biblioteca a la platja al Parc del Mar.

Finalment,  el personal del Patronat de Comunicació, que presideix la regidora Núria Milà, va oferir a la premsa una informació detallada de cada projecte, com ara els nous equipaments educatius: la segona escola bressol de la Muntanyeta i la futura tercera escola bressol de 0 a 3 anys a la zona del barri de Gran Via, i en aquest mateix lloc ja s’ha licitat el quart institut per a Castelldefels, així com també la remodelació de les escoles de Can Roca i Torre Barona.

El dinar va acabar amb el comiat del periodista Joan Bonet, titular a Castelldefels de Vilaweb, el primer diari digital de la nostra ciutat.