Celebrada la 63 Trobada de Professors a Castelldefels

Celebrada la 63 Trobada de Professors a Castelldefels

El passat dissabte 7 de juny Castelldefels va acollir la 63 Trobada de professors i catedràtics de llengua i literatura de Catalunya. Una trentena de docents van ser rebuts al Saló de Plens de l’Ajuntament, on després d’unes paraules protocol.làries per part del regidor de Cultura, Joan Lluís Amigó, parlaren el  professor Ignasi Bajona, catedràtic de literatura, exinspector d’Educació i fundador d’aquestes reunions i el professor Joaquim Mindán, coordinador de l’acte, veí de Castelldefels i professor a Viladecans. Cal destacar la presència del professor Carles Bastons, únic assistent a les 63 trobades organitzades fins avui. Seguidament, i després d’un aperitiu a l’ajuntament, els docents van visitar el Castell i la Capella i van dinar en un conegut restaurant de la platja.

 {mosimage}

A la foto, d´esquerra a dreta : el prof. Bajona, el regidor Joan Lluís Amigó i el prof. Joaquín Mindán