Confraria de Santa Marta

Confraria de Santa Marta

{mosimage}El passat 26 de juny es va celebrar la Festivitat de Santa Marta, patrona dels Hotelers i Restauradors de Barcelona i es van organitzar els següents actes:

En primer lloc, missa a Santa Maria del Mar oficiada pel Mossèn Ignasi Sala. En el transcurs de la cerimònia es van nomenar nous Confrares, tots i totes professionals del sector turístic: Maria Gaspart de Grup Husa, Pilar Guinovart del Gremi de Restauració de Barcelona, Juan Carlos Sánchez de Grup Soteras, Isabelo Pintado de l’Hotel Husa Internacional, Gloria Imbernon i, molt especialment pel que ens toca a Castelldefels, Guillermo Fernández de la Cocteleria La Isla.

A continuació, sopar al Restaurant Tres Molinos, presidida pel Prohom en Cap de la Confraria Santa Marta, Santiago Soteras, el Conseller d’Innovació Josep Huguet, el Sr. Juan Carles Vilalta, Director General de Turisme, el Sr. Gaietà Farràs, President del Gremi de Restauració de Barcelona i la Sra. Marta Ferrusola, Prohom d’Honor de la Confraria.

En el transcurs del sopar es va fer un reconeixement especial a 9 establiments del Gremi d’Hotels (Hotel Nouvel, Park Hotel, Hotel Principal, Hotel Sant Agusti, Hotel Rialto, Hotel Confortel Almirante, Aparthotel Silver, Apartaments Munt mar i Hotel Abat Cisneros), així com a 12 establiments del Gremi de Restauració (el Vell Sarrià, Els Pescadors, Forn de Sant Jaume, Nicte, Windsor, Mauri, Nuria, L’Encís, Hispania, La Canasta, Can Travi Nou i Cava Unviersal).

Aquest any la distinció de “Prohom d’Or 2008” va ser atorgat a Santiago Imbernon, com a reconeixement a tota la seva trajectòria i a la seva dedicació a la Restauració.