Inauguració de la Residència Sta. Rita Castelldefels

Inauguració de la Residència Sta. Rita Castelldefels

{mosimage}El passat dia 26 de juny es va inaugurar la Residència Sta. Rita de Castelldefels. L'acte va tenir lloc en els magnífics jardins de la Residència amb l'assistència dels residents i els seus familiars, l'alcalde, Antonio Padilla, i el Regidor de Serveis Socials i Dependència, Santi Barona. També hi van ser presents personalitats de les forces vives de Castelldefels i l'equip  multidisciplinar de la Residència, així com els responsables d’aquesta.

El nou centre pertany al Grup Sta. Rita, grup que des de l'any 1979 està preparat per donar resposta a les necessitats sanitàries; per això, compten amb un equip humà multidisciplinar recolzat per tot un conjunt d'ajudes tècniques que proporcionen una màxima fluïdesa al treball diari, i que detallem a continuació: Metge, infermera, podòleg,  psicòleg, treballadora social, fisioterapeuta, terapeuta ocupacional, animadora sociocultural, auxiliar de clínica, auxiliar de geriatria, oxigenoteràpia-buit, llits hospitalaris articulats i amb baranes, ajudes de mobilització… I tenen cinc residències en diferents localitats de la província de Barcelona.

La Residència Sta. Rita de Castelldefels disposa de 67 places i 25 estades diürnes. Aquesta residència té tres plantes i un soterrani. A la planta baixa trobem la recepció, l'àrea administrativa, el menjador, la perruqueria, la cuina, les estades diürnes i la infermeria. A les plantes primera i segona hi ha les habitacions i menjadors de planta. I a la planta soterrani es localitzen els magatzems, instal·lacions, bugaderia i vestidors de treballadors.

{mosimage}